About me

20190710_183310

Mijn naam is Saskia Munneke. Ik woon in Enkhuizen, een gezellige plaats in Noord Holland, en mijn leeftijd is 52 jaar. Samen met mijn man Ronald heb ik twee zoons, Mark is 25 en Robin 28 jaar. Dit blog wil ik graag gebruiken om mijn zelfgemaakte cadeaus te promoten.

Fotografie

Jaren geleden volgde ik een portretcursus. Vervolgens begon ik met het fotograferen voor onze plaatselijke voetbalvereniging waar ik niet alleen actiefoto’s schoot maar ook portretten vastlegde. Kennissen lieten zich fotograferen en ik ging op pad om mooie plaatjes ‘te schieten.’ Het fotograferen maakte me vrolijk en ik kreeg er energie van. Trots ben ik op het feit dat mijn foto’s niet alleen de krant haalden, maar ze zijn ook gebruikt voor verschillende websites én ik heb zelfs een kleine prijs gewonnen met het insturen van mijn foto!

Website met zelfgemaakte cadeaus

Op een gegeven moment wilde ik een nieuwe uitdaging aan gaan. Een kennis van mij die het bedrijf Profashion wear in Enkhuizen beheert, kwam met het idee om bij hen door mezelf gemaakte foto’s op kleding en slabbetjes te laten drukken. En zo gezegd zo gedaan. Via Facebook Saskiafoto-kado zocht ik niet alleen aandacht voor mijn zelfontworpen producten, ik liet ook weten dat ik fotografeerde. Zo onstond de naam van mijn website Saskiafoto-kado.

Ten slotte besloot ik dit blog te starten; iets met het woord surprise leek me een aardig idee. Niet alleen vanwege mijn zelfgemaakte cadeaus maar ook omdat het leven één grote verrassing is met leuke en minder aangename verrassingen. Het woord surprise wordt al in veel domeinnamen gebruikt, dat leek me niet handig; ik wilde een gemakkelijke naam. Mijn man kwam met het woord: surprisas dat eindigde met de eerste drie letters van mijn naam. Uiteindelijk heb ik er zelf Surprisa van gemaakt!

Helaas heb ik met dit blog niet mijn uiteindelijke doel kunnen bereiken: leuke weetjes van in en om Enkhuizen. Ik had tal van leuke ideeën die ik wilde combineren met fotografie, maar vanwege gezondheidsredenen werd dit onmogelijk! Toch blijf ik hoe dan ook positief en kijk ik naar wat ik nog wel kan. Zo ben ik bezig met het schrijven van mijn tweede autobiografie en beheer ik met veel plezier mijn nieuwe website: https://surprisa.weebly.com/

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.