Surprisa heeft drie boeken op een rijtje gezet, die leuk zijn om te lezen en dit jaar zijn verschenen

blog

Niet bepaald een succesverhaal – Dirk Zeelenberg

Dirk Zeelenberg is naast acteur ook presentator, trouwambtenaar, ondernemer en spreker. Misschien kennen jullie hem nog van de Nederlandse populaire serie Divorce? In zijn autobiografie vertelt hij over zijn moeilijke jeugd en zijn turbulente leven vol tegenslagen, teleurstellingen en afwijzingen. Met doorzettingsvermogen en vol energie heeft hij zichzelf overeind weten te houden. Hij vond de liefde van zijn leven en is vader van drie kinderen. Openhartig deelt Dirk zijn niet alle daagse ervaringen en deze levensgenieter weet aan de lezer goed over te brengen wat het leven waardevol maakt.

Paperback ISBN10 9082559102 Prijs € 14,95


Het Zussenboek – Stine Jensen en Lotte Jensen 

De tweelingzussen Stine en Lotte maakten samen dit leuke boek over de unieke band tussen zussen. Zij geven een kijkje in hun leven met èn zonder elkaar. Zussen maken samen plezier en ze zijn er altijd voor elkaar. Maar er is soms ook jaloezie en een beetje gekibbel. Grappig genoeg worden zussen ook altijd met elkaar vergeleken: zij is slimmer of zij is aardiger. In het boek worden allerlei beroemde zussen onder de aandacht gebracht op onder andere het gebied van muziek, media en sport. Verder vind je in het boek uiteenlopende informatie over onderwerpen zoals films en literatuur waarin ‘zussen’ centraal staan. Kortom: een boek waar je plezier aan beleefd en het is vooral leuk om aan je zus cadeau te doen!

Paperback ISBN10 9044537369 Prijs € 19,95


Alecto – Xenia Kasper 

Xenia Kasper werkt als manager van diverse sterren en staat bekend om haar bestsellers. De thriller Alecto, die zij voor mij signeerde, is een echte aanrader. Al aan het begin van het verhaal word je meegesleept door de belevenissen van een misdaadverslaggeefster van een populair televisieprogramma. Haar zoon wordt ontvoerd en ze stuit samen met de politie op iets duisters. Er vinden allerlei vreemde gebeurtenissen plaats waarbij ook slachtoffers vallen, heel raadselachtig allemaal.  In hoog tempo wordt de spanning opgebouwd en wil je alleen nog maar doorlezen!

Paperback ISBN10 9085673496 Prijs  € 18,95


 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s