Linda Mode Accessoires

Het is alweer bijna 10 jaar geleden dat Linda Schuijt haar winkel opende in de Westerstraat van Enkhuizen. Tijdens mijn bezoek aan haar winkel vroeg ik hoe ze op het idee is gekomen om Linda Mode Accessoires te beginnen: “Het leek me leuk om sieraden, en allerlei accessoires te gaan verkopen en zo’n winkel was er in Enkhuizen nog niet. Sinds twee jaar verkoop ik ook dameskleding van Enjoy en Suzie Q.”

 

IMG_9438

Voor heren zijn er portemonnees, stoere armbanden en mooie horloges van Oozoo. Dit merk is in ons gezin zeer geliefd; mijn man en zoons dragen de horloges met veel plezier en ze zijn verkrijgbaar vanaf 29,95 euro.

IMG_9435

Sinds kort verkoopt Linda ook prachtige heren armbanden van het Nederlandse merk State of Brands. Deze lederen armbanden zijn vervaardigd met roestvrijstaal en worden met de hand gemaakt. Met Vaderdag in aantocht kan ik zeker aanraden om een kijkje te gaan nemen in deze leuke winkel!

IMG_9443

Linda Mode Accessoires

 

 

 

Advertenties

8 gedachtes over “Linda Mode Accessoires

  1. Hallo dames, Linda heeft net de datum doorgegeven wanneer ze 10 jaar bestaat en dat is 11 december 2016. Opmerkelijk dat velen dachten dat het 5 december zou zijn. Corrina Smith zat er dichtbij met 14 december. Maar op Facebook zat Manon van Deun er één dag naast. Zij raadde 12 december, dus de cadeaubon van 15 euro gaat naar deze gelukkige!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s